Groepsuitjes in coronatijd? Dat kan prima!

Corona uitje

Het coronavirus dat in 2020 wereldwijd uitbrak heeft een grote impact gehad op onze levens. Veel dingen die je voorheen zonder nadenken deed, kunnen nu opeens niet meer. Een dagje uit plannen met familie, vrienden of collega’s is daardoor nu een hele opgave. Evenwel zijn er gelukkig nog altijd mogelijkheden voor een geslaagd corona uitje. Hieronder lees je over vier activiteiten die nog steeds mogelijk zijn.

Golf

Het idee om te gaan golfen als coronaproof uitje is eigenlijk tweeledig. Enerzijds kun je natuurlijk prima een golfbaan van 9 of 18 holes betreden en hier in de voetsporen treden van professionele golfers. Maar even goed is het mogelijk om een kleinschaligere en misschien ook wel toegankelijkere manier van golfen te vinden, namelijk in de vorm van midgetgolf. Dit mag dan wel kleinschaliger zijn, afstand houden van elkaar is nog altijd mogelijk én minder leuk is het zeker niet!

Corona uitje

Schietspelletjes

Een andere gezellige groepsactiviteit die je zeker niet hoeft over te slaan tijdens deze pandemie is een schietspelletje. Hierbij zijn verschillende varianten denkbaar. Zo kun je bijvoorbeeld onder begeleiding van instructeurs leren schieten met een luchtbuks. Misschien wel nóg uitdagender is om aan handboogschieten te gaan doen. Uiteraard leer je ook dit eerst door instructies van een expert op te volgen. Een wedstrijdelement toevoegen is vervolgens altijd mogelijk

Avonturen beleven in het bos

Als er één plek is die geschikt is voor activiteiten waarbij iedereen afstand houdt van elkaar dan is het wel het bos. Een aanbieder van daguitjes zoeken die leuke (zoek)opdrachten in een bos uitzet is dan ook zeker een actie die zich zal uitbetalen. Mooie en uitdagende avonturen zijn hiermee gegarandeerd!

Touren met scooters

Het huren van een partij scooters en daarmee door een natuurgebied touren is tenslotte een groepsactiviteit die zeker niet onbesproken mag blijven. Het mooie van met een scooter door de natuur rijden is dat je in een vrij korte tijd grote stukken van een natuurgebied kunt zien. Verder zijn scooters ideaal omdat ze relatief makkelijk te bedienen zijn.