Darten Tilburg, idee voor een leuk feest

Ben altijd wel te porren voor het organiseren van een leuk feest. Elk jaar hebben we van het werk uit een gezellige sport en doe dag, en steeds is het de bedoeling dat iemand anders de organisatie op zich neemt. Dit jaar ben ik diegene die het feest mag regelen. Normaal zit ik vol van de ideeën, maar deze keer wilde het niet snel lukken om iets leuks te verzinnen. Dan maar eens op internet kijken wat er allemaal te doen is. Kwam al snel op de site van darten Tilburg terecht, maar natuurlijk, ik ga een darttoernooi organiseren. Zo kon ik mooi de verschillende mensen tegen elkaar op laten darten.  Behalve gezellig een potje darten kan er ook een hapje en een drankje genuttigd worden. Dat was dus meteen twee vliegen in één klap, zo hoefde ik me verder geen zorgen te maken waar we gingen eten, alles was onder één dak. Heb meteen een datum vast gelegd voor ons dagje uit, moet zegen dat ik heel veel leuke reacties van mijn collega’s heb gekregen. Iedereen was wel te porren om dit darttoernooi aan te gaan.  De weken voor het darttoenooi voelde je de spanning stijgen, natuurlijk wilde iedereen wel de fel begeerde beker mee naar huis nemen.  betkolen_logo_090609

Geslaagde dag

We hebben allemaal enorm genoten bij darten Tilburg, ook de drankjes en hapjes hebben ons enorm gesmaakt. Het enige waar ik de meeste moeite mee had om de lijsten in orde te maken wie tegen wie moest darten. Maar nu, achteraf gezien, kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde dag. 003